Reishi poeder BIO | 80 gram
search
  • Reishi poeder BIO | 80 gram

Reishi poeder BIO | 80 gram

€ 13,99
Inclusief belasting

Reishi paddenstoelenpoeder:

  • 100% biologisch gecertificeerd Reishi poeder
  • gedroogd en gemalen
  • Ter ondersteuning van het immuunsysteem
Aantal

local_shipping Voor gratis verzending nog: € 30,00

Reishi is een van de meest bekende medicinale paddenstoelen en afkomstig uit Azië. Het wordt al duizenden jaren gebruikt tegen allerlei kwalen en aandoeningen en is inmiddels ook niet meer weg te denken uit Europa. Het wordt ook wel de paddenstoel der onsterfelijkheid genoemd en dat is natuurlijk niet voor niets. Dit Reishi poeder is afkomstig uit China en wordt daar op verantwoorde en biologische wijze geteeld. Reishi is onder andere goed voor de bloedsomloop*.

*Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

Waarom een poeder en geen extract?

Wij hebben specifiek gekozen voor een gemalen poeder van het gehele vruchtlichaam in plaats van een extract. Ja, het klopt dat je met een extract een sterkere concentratie aan werkzame stoffen hebt (met name polysacchariden). Echter betekent dit ook dat het product sterker bewerkt is om dit extract te verkrijgen. Daarnaast betekent dit ook vaak verlies van andere belangrijke voedingstoffen en bioactieve verbindingen. Persoonlijk zijn wij meer een voorstander van het gebruik van het product in zijn meest natuurlijke vorm. Op die manier blijven alle inhoudsstoffen van de paddenstoel zo veel mogelijk behouden, dus niet alleen de polysacchariden maar ook de vezels, eiwitten, vitaminen, mineralen en andere fytonutriënten. 

Biologische Reishi ingrediënten en herkomst

Ingrediënten: 100% Reishi (Ganoderma lucidum)*

*biologisch gecertificeerd.

Herkomst: China

Waarschuwingen: dit supplement is geen vervanging voor een gezond en gevarieerd voedingspatroon. Raadpleeg bij medicatie, ziekte, zwangerschap of twijfel altijd eerst een arts. 

Bewaaradvies: droog, donker, op kamertemperatuur en buiten bereik van kinderen bewaren. 

Bereidingswijze

Voeg 1 tot 2 keer per dag 1 tl (3,5 gram) toe aan bijvoorbeeld water, thee, chocolademelk, een smoothie of maak er een latte van. Ook te gebruiken als toevoeging in hartige gerechten. Download voor meer inspiratie ons receptenboekje via deze link! 

Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd. 

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)