Ruilen of retourneren

Ruilen of retourneren is super gemakkelijk. 

Ruilen

Je wil je producten ruilen voor andere producten. Stuur je producten die je wil ruilen -ongebruikt en in originele verpakking- retour aan:

Van Toen Remedies
Innsbruckweg 57
3047 AG Rotterdam

Doe er een briefje bij met je gegevens (zoals bijvoorbeeld de pakbon die bij je bestelling zat) en schrijf erop welke producten je ervoor terug wil. Jij betaalt de kosten voor het terugsturen van je producten. Wij betalen als service de kosten voor het versturen van de producten die je ervoor terug wil. 

Retourneren

Je hebt altijd het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen je bestelling terug te sturen. Dit wordt ook de herroepingstermijn genoemd, ofwel, binnen 14 dagen mag je zonder opgave van redenen de overeenkomst herroepen. 

Ook dat gaat bij ons hartstikke makkelijk: 

Stuur de producten die je wil retourneren -ongebruikt en in originele verpakking- aan:

Van Toen Remedies
Innsbruckweg 57
3047 AG Rotterdam

Doe er een briefje bij met je gegevens (dat kan bijvoorbeeld de pakbon zijn) zodat we weten van wie het pakketje komt. Schrijf erbij dat het een retour betreft. 

Zodra je retour bij ons wordt ontvangen, dan wordt gecontroleerd of de producten onbeschadigd, in originele verpakking en ongebruikt zijn. Als je producten voldoen aan deze retourvoorwaarden, ontvang je binnen 3 werkdagen het aanschafbedrag terug op de rekening waarvan je de bestelling hebt betaald. 

Het retour zenden van je pakket is voor eigen rekening. 

Klachten

Heb je een klacht over je aanschaf, je product of over de service? Meldt het ons dan meteen op info@vantoenremedies.nl en wij lossen het samen met je op.