Cordyceps poeder BIO | 80 gram
search
  • Cordyceps poeder BIO | 80 gram

Cordyceps poeder BIO | 80 gram

€ 15,99
Inclusief belasting

Cordyceps paddenstoelenpoeder:

  • 100% biologisch gecertificeerd Cordyceps poeder
  • gedroogd en gemalen
  • Ondersteunend en prestatieverhogend
Aantal

local_shipping Voor gratis verzending nog: € 30,00

Cordyceps is een parasitaire schimmel die in het wild groeit op rupsen. Dit is echter erg zeldzaam en gelukkig kan hij ook op een duurzame manier gekweekt worden op een plantaardige bodem. 

Waarom een poeder en geen extract?

Wij hebben specifiek gekozen voor een gemalen poeder van het gehele vruchtlichaam in plaats van een extract. Ja, het klopt dat je met een extract een sterkere concentratie aan werkzame stoffen hebt (met name polysacchariden). Echter betekent dit ook dat het product sterker bewerkt is om dit extract te verkrijgen. Daarnaast betekent dit ook vaak verlies van andere belangrijke voedingstoffen en bioactieve verbindingen. Persoonlijk zijn wij meer een voorstander van het gebruik van het product in zijn meest natuurlijke vorm. Op die manier blijven alle inhoudsstoffen van de paddenstoel zo veel mogelijk behouden, dus niet alleen de polysacchariden maar ook de vezels, eiwitten, vitaminen, mineralen en andere fytonutriënten. 

Biologische Cordyceps ingrediënten en herkomst

Ingrediënten: 100% Cordyceps (Cordyceps sinensis)*

*biologisch gecertificeerd.

Herkomst: China

Waarschuwingen: dit supplement is geen vervanging voor een gezond en gevarieerd voedingspatroon. Raadpleeg bij medicatie, ziekte, zwangerschap of twijfel altijd eerst een arts. 

Bewaaradvies: droog, donker, op kamertemperatuur en buiten bereik van kinderen bewaren. 

Bereidingswijze

Voeg 1 tot 2 keer per dag 1 tl (3,5 gram) toe aan bijvoorbeeld water, thee, chocolademelk, een smoothie of maak er een latte van. Ook te gebruiken als toevoeging in hartige gerechten. Download voor meer inspiratie ons receptenboekje via deze link! 

Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden, tenzij anders geadviseerd. 

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)